Završen tečaj engleskog jezika

tečaj engleskog (4)

Podjelom uvjerenja polaznicima,  18. ožujka uspješno je završena edukacija za engleski jezik koju je Agro –turistički klaster „Lepoglava“ organizirao za svoje članove, ali i za građane kojima je znanje engleskog jezika nužno te su u ovom tečaju prepoznali priliku za usavršavanje.

Podjela uvjerenja održana je u Gradskoj knjižnici u Lepoglavi gdje je predsjednik ATK „Lepoglava“ Slavko Štefičar čestitao polaznicima na uspješnom završetku edukacije te na velikom interesu koji su iskazali za učenje i usavršavanje engleskog jezika. Također je izrazio i želju da naučeno znanje iskoriste što bolje i kvalitetnije u svojem daljnjem radu i poslovanju. Svaki od polaznika pripremio je kratku prezentaciju vezanu uz teme obrađivane tijekom tečaja te time demonstrirao usvojeno znanje.

Uvjerenja je primilo 16 polaznika koji su edukaciju polazili podijeljeni u dvije grupe, početnu i naprednu, ovisno o poznavanju engleskog jezika. Ovo je bio nastavak tečaja koji je završen početkom 2012. godine te se pokazao vrlo uspješnim i korisnim za polaznike. Trećina polaznika pohađala je i prvi tečaj te su i ove godine nastavili svoje usavršavanje. Tijekom 4 mjeseca, odnosno u trajanju od 70 sati, polaznici su stjecali znanje koje će im omogućiti komunikaciju sa stranim turistima i turističkim djelatnicima s kojima se susreću redovito u svojem poslovanju i radu.

Ovim su projektom zadovoljni kako organizatori, tako i polaznici. Nakon podjele uvjerenja, istaknuli su želju da nastave s ovakvim načinom vlastitog usavršavanja.

Comments are closed.