Turističko kulturno-informativni centar (TKIC d.o.o.)

TKIC

TKIC d.o.o. je tvrtka koja upravlja Domom kulture u Lepoglavi. Riječ je o multifunkcionalnom prostoru u kojem se organiziraju razne aktivnosti, kulturna i turistička događanja te pružaju informacije vezane uz turističku ponudu Lepoglave s ciljem razvoja lepoglavske regije kao atraktivne turističke destinacije.

TKIC d.o.o. pruža infrastrukturnu podršku kulturnim i turističkim subjektima, određujući osnovne smjernice i načine korištenja prirodnih i kulturnih potencijala i vrednota Lepoglave te u tom smislu djeluje kao svojevrsna veza između tražitelja i pružatelja usluga u stvaranju konkretnih turističkih proizvoda.

U Domu kulture smješteni su Gradska knjižnica i čitaonica, višenamjenska multimedijalna dvorana, teretana, penjački centar Lepoglave sa umjetnom stijenom, galerija lepoglavske čipke, projektni ured, prostorije gradskih udruga, ured Turističke zajednice grada Lepoglave i Agro-turističkog klastera “Lepoglava”. U sklopu Doma kulture djeluje i Caffe bar Luna.

Dom kulture mjesto je gdje se održavaju književne i društvene tribine, scenski, glazbeni, likovni i filmski programi, festivali i smotre, multimedijalni i interdisciplinarni projekti.

Informacije:
TKIC d.o.o.
Hrvatskih pavlina 7, 42 250 Lepoglava
Tel.: +385 (0)42 494 307
E-mail: tkic@tkic.hr Web: www.tkic.hr

Comments are closed.